Uw spullen uitstekend verzekerd tijdens uw verhuizing!

De grote dag breekt aan, de verhuizing is in zicht. Maar waar moet u nou rekening mee houden en waar moet u van te voren aan denken. In deze editie van ons verhuisblog gaan we het hebben over de verzekering van en voor uw spullen tijdens uw verhuizing.

Verhuizen het brengt enorm veel stres en gedoe met zich mee en een ongelukje zit weliswaar in een klein hoekje. Bij het voorbereiden van uw verhuizing hoort natuurlijk ook het doornemen van de Algemene voorwaarden en weten of uw bezittingen verzekerd zijn en hoe deze verzekerd zijn ten tijde van uw verhuizing. Het is handig om te weten hoe en voor hoeveel u verzekerd bent en of er een eigen risico gehanteerd word.

Wij als verhuisbedrijf hanteren een eigen risico van €250,- euro die er betaald dient te worden mocht er toch schade ontstaan tijdens uw verhuizing aan uw bezittingen. Dit kan uiteraard wel eens voor komen, wij werken met professionals maar ook hun blijven natuurlijk mensen. Andere vormen van schade zou ook kunnen voorkomen. Denk dan aan uw muren, vloer of deuren waar schade aan kan ontstaan. Deze schades zullen ten allen tijde in goed overleg en met vakkundig herstel opgelost worden. Indien de schades aan uw bezittingen niet hersteld kunnen worden, zullen deze uiteraard vergoed worden tegen de nieuwwaarde op dat moment.

Onze slogan is dan ook niet voor niks verhuizing met totale zorg en wij zullen er dan ook ons uiterste best voor doen om te zorgen dat u als klant meer als tevreden kunt zijn.

 

Magic Movers
Tappersweg 70
2031 EV Haarlem
023-5766852
http://www.magicmovers.nl
info@magicmovers.nl