Veel gestelde vragen
De belangrijkste vragen waar wij u al een antwoord op kunnen geven.

Dat is een goede vraag, dit kan verschillen per periode. Wij proberen altijd ons best te doen om toch nog een plek vrij te maken in de agenda voor onze klanten.

Ja zeker, wij hebben verhuisdozen, garderobedozen, dekendozen, bubbelfolie, inpakpapier, sealfolie, matrashoezen, stoelhoezen, bankhoezen, tape, golfkarton. Neem telefonisch contact met ons op om een bestelling te plaatsen voor de inpakmaterialen. Wij zijn bereikbaar op 0235766852.

Ja wij werken ook op de zaterdag, de zondag is alleen mogelijk in overleg. De zaterdag wordt gewerkt zonder extra toeslag. Voor de zondag hanteren wij 25% boven op de eind factuur.

Wij verhuizen, dus ook inpakken en uitpakken hoort daar bij. Wij bieden een complete inpakservice aan, wij plaatsen zelfs alles terug op de juiste plekken in de kasten indien u dit wenst. Bel ons kantoor op 0235766852 om de mogelijkheden te bespreken.

Ja wij verhuizen u ook graag naar het buitenland of vanaf het buitenland terug naar Nederland. Denkt u hierbij aan de gehele Europese Unie en ook Verenigd Koninkrijk en Zwitserland (hier is natuurlijk wel een douane proces voor nodig). Onze verhuisadviseurs helpen u graag met alle vragen, belt u ons op 0235766852?

Wij hebben standaard 50+ verhuisdekens in de wagens aanwezig, ook hebben de verhuizers sealfolie bij zich. De meubels zullen wij inpakken in verhuisdekens en deze vervolgens insealen voordat deze vervoerd gaan worden.