Welke diensten leveren wij?

Winkel Bezorging

Indien u voor uw winkel en/of bedrijf opzoek bent naar warehousing in de regio Amsterdam dan is Magic Movers de partner die alles hierin voor u kan betekenen.

Langdurige Opslag

Wist u dat u bij Magic Movers aan het juiste adres bent voor tijdelijke opslag van uw spullen en retourservice? Voor een vast bedrag kunnen wij de spullen ophalen en later weer terugbrengen.

Tijdelijke Opslag

Als u gaat verhuizen, kan het zijn dat het ineens eerder plaats kan vinden, maar dan moet u uw spullen ook kwijt. Gelukkig kunt u bij Magic Movers (tijdelijke) opslagruimte huren.

Verhuislift Verhuizingen

Verhuizen is niet iets wat veel mensen graag doen, er komt namelijk veel bij kijken. Maar het kan toch een stuk sneller wanneer dat u beschikt over de juiste hulpmiddelen.

Woningontruimingen

Is er sprake van woningontruiming? Vaak moet er dan in korte tijd veel werk worden verricht. Meestal krijgt u een brief binnen welke periode de woning ontruimd moet zijn,

Piano/Vleugel Verhuizingen

U gaat binnenkort verhuizen, een nieuw hoofdstuk in uw leven gaat snel beginnen, maar er is nog één obstakel. Er is een mooie piano/vleugel die ook mee verhuisd moet worden.

Spoedverhuizingen

Moet u met spoed verhuizen en heeft u geen idee waar dat u moet beginnen met regelen? Doet u dan snel een beroep op verhuisbedrijf Magic Movers.

Internationale verhuizingen

Gaat u naar het buitenland verhuizen? Er moet dan veel geregeld worden en dan begrijpen wij het heel goed dat u graag een extra paar handen heeft om spullen in te pakken.

Senioren Verhuizingen

Heeft u te maken met een seniorenverhuizing? Het kan zijn dat het een opgave is waar dat u moeite mee heeft...

Zakelijke Verhuizingen

Misschien gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen, maar ziet u er tegenop? Vanaf nu niet meer als u weet wat verhuisbedrijf Magic Movers voor u kan betekenen!

Particuliere verhuizingen

Moet er binnenkort een particuliere verhuizing geregeld? Geen zorgen, want vanaf nu kunt u een beroep doen op verhuisbedrijf Magic Movers.