Het Team

Ben, Directie Magic Movers

Als eerste gaan we u voorstellen aan Ben, een echte duizendpoot. Ben heeft Magic Movers opgezet met veel passie en plezier en is Magic Movers gestart samen met 1 verhuizer, wat nu is uitgemond in een hecht bedrijf en aanvoelt als een grote familie.
Dat hij niet vies is van hard werken blijkt elke dag uit de praktijk. Ben draait zijn handen er niet voor om wanneer hij zijn medewerkers moet helpen dan doet hij dat graag. Dit resulteert dan ook in dagelijks tevreden klanten. Voor de toekomst wil Ben nog verder uit groeien en nog meer klanten tevreden maken.

Magic Movers staat garant voor verhuizen met totale zorg.

Denise, Operationeel manager

Denise is de rechterhand van Ben. Onze topper die in het teken staat van het personeel en de sales. Zij is verantwoordelijk voor de gezellige groep mensen die binnen de onderneming werkt, het werven van personeel en het zorgen dat ze tevreden zijn. Het leukste aan haar werk vindt zij het aanspreekpunt zijn voor het personeel, een luisterend oor aanbieden en manieren vinden om Magic Movers te laten groeien. Magic Movers is een hechte groep mensen en ze is altijd op zoek naar iemand die daar perfect tussen valt. Tevens houdt zij zich bezig met de sales binnen het bedrijf.

Een echte duizendpoot binnen Magic Movers.

Ferry, Hoofd planning

De man die vanuit kantoor zorgt dat alles gladjes verloopt binnen Magic Movers. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit, klanten te woord staan, de planning en de financiële administratie op orde houden (en natuurlijk nog veel meer). Ferry is het centrale aanspreekpunt voor klanten binnen Magic Movers.

Ferry; elke dag is anders en dat maakt mijn werk zo ontzettend leuk. Als ik in de ochtend het kantoor binnen kom weet ik nooit wat er die dag op mijn pad zal komen.Een gezellig praatje maken met klanten, kijken naar hun wensen en aangeven wat wij voor hen kunnen betekenen, offertes op maat maken voor de klanten. Neem voor de gein ook eens een kijkje op de Facebook of Instagrampagina van Magic Movers, ook hier zorgt onze Ferry dagelijks voor.

Doris, Administratief medewerker

De alleskunner binnen Magic Movers op gebied van administratieve taken. Als je aan Doris vraagt wat zij allemaal doet op een dag kan je er maar beter even voor gaan zitten. Met haar jaren lange ervaring binnen het gebied van administratieve werkzaamheden zorgt zij er voor dat het kantoorleven vlotjes en soepeltjes verloopt. Met een knipoog zegt ze dat ze ook af en toe de verhuis jongens wel even achter hun broek aan moet zitten om het allemaal lekker opgeruimd te houden. Aan het einde van de dag blijven het toch jongens he lacht ze. Maar ze zou het ook niet anders willen. Doris adverteert er lekker op los dagelijks zodat de verhuizers nog meer werk hebben. Daarnaast helpt zij Ferry met het maken van de planning en staat zij klanten telefonisch te woord.

Jeffrey, Hoofd verhuizer

Jeffrey is de man die de dagelijkse leiding neemt over de verhuizers en werkt nieuwe verhuizers goed in. De man die er voor zorgt dat alle verhuizingen in goede banen worden geleid. Zijn er problemen met de klanten of de verhuizers? Dan is Jeffrey to the rescue en zorgt dat het zo snel als mogelijk wordt opgelost zodat alle klanten met een tevreden gevoel hun spullen laten verhuizen door Magic Movers. Jeffrey denkt niet in problemen, maar is probleemoplossend. Geen probleem is te groot voor Jeffrey.

Deze absolute topper staat 24/7 per dag klaar voor de klanten van Magic Movers.

Thijmen, Applicatiebeheerder / Verhuizer

Thijmen is de jongste telg van het team en de techneut van de draaiende systemen binnen Magic Movers naast zijn verhuiswerkzaamheden. Thijmen heeft binnen Magic Movers een systeem ontwikkeld waarbij automatisering voorop staat. Met zijn opleiding binnen het applicatiebeheer en de ervaring die hij op doet als verhuizer is de uitdaging des te groter om het systeem te perfectionaliseren. De dagelijkse gang van de praktijk die kan hij dan weer verwerken als hij de volgende ochtend op kantoor zit te werken aan het systeem. Thijmen houdt van afwisseling en de ultieme afwisseling vindt hij binnen het applicatiebeheer en het verhuizen.

Dylan, Verhuizer

Dylan, een rasechte verhuizer in hart en nieren. Dylan; Hoe heerlijk is het als je mensen blij hebt kunnen maken door hun dierbare spullen van A naar B te hebben verhuisd en aan het einde van de dag een lach op hun gezicht ziet omdat het allemaal maar weer gedaan is en hun lekker kunnen genieten. Moe en voldaan ga ik aan het einde van de dag naar huis waarbij ik altijd weer uit kijk naar de volgende werkdag. Het is een man die graag met zijn handen werkt en geen enkele doos of meubelstuk is een probleem. Alles is een uitdaging. En weet je wat nog zo een mooi voordeel is zegt ie me, ik hoef niet meer naar
de sportschool want trainen doe ik dagelijks! Een van de dingen die zijn werk ook zo leuk maakt is de band die hij heeft met zijn collega`s. Ze werken fijn samen maar houden ook van een dolletje op zijn tijd.

Wesley, Verhuizer

Nog een verhuistopper binnen Magic Movers is Wesley. Wanneer hij vertrekt naar zijn werk om de dag te gaan beginnen heeft hij zin om weer een mooie
glimlach te toveren op de gezichten van zijn klanten die hij mag helpen die dag. Wesley; loopt de verhuizing uit, ach dan gaan wij nog even door om het toch af te maken zodat we de dag goed afsluiten. Iedere vrijdag na het werken praten we na (mijn collega’s en ik) onder het genot van een hapje en drankje over de afgelopen week. Wesley zijn motto is altijd: als de klant aan het einde van de dag blij is dan ben ik het ook. Er is nog geen dag geweest dat Wesley niet met plezier naar zijn werk gaat en hoopt in de toekomst nog een hoop klanten blij te mogen maken.

Jim, Verhuizer

Onze laatste maar zeker niet de minste verhuizer is Jimmy. Jim is al bij Ben sinds het eerste uur van Magic Movers en heeft het bedrijf zien groeien naar wat het nu is. Jim; wat een mooie reis hebben we al achter de rug en wat een reis gaat het nog worden als het aan hem ligt. Dicht aan de zijde van Ben staat Jim altijd klaar om met alles te willen en kunnen helpen. Het is toch prachtig om te zien hoe mooi dit bedrijf al is gegroeid. Alle tevreden klanten die ik al heb zien voorbij komen, en elke dag groeit dat aantal. Als we vragen aan Jim hoe zijn toekomst er uit ziet binnen Magic Movers zegt hij: Ik wil nog honderden verhuizingen mogelijk kunnen maken en daar natuurlijk een hele hoop klanten blij mee kunnen maken.