Particuliere verhuizingen

Elke verhuizing is een andere verhuizing
Moet er binnenkort een particuliere verhuizing geregeld? Geen zorgen, want vanaf nu kunt u een beroep doen op verhuisbedrijf Magic Movers. Wanneer dat er sprake is van een particuliere verhuizing, dan kan dat zorgen voor veel stress. Daarnaast brengt het vaak ook de nodige spanningen met zich mee. Wilt u graag de spanning verminderen en hulp krijgen van professionals? Dan kunt u een beroep doen op Magic Movers. Onze verhuizers weten namelijk wat ze doen en zijn zeven dagen in de week druk met tal van verhuizingen, in de Amsterdam, Haarlem en de rest van Nederland! Ze zijn ook u graag van dienst.
Wij werken met opgeleide verhuizers
U krijgt deskundig advies van ervaren verhuizers
We hebben aanvullende diensten; opslag, verhuisliften, verhuisdozen
Maatwerk verhuizen door heel Nederland en ver daarbuiten
Magic Movers werkt voor particulieren & bedrijven
Zorgeloos verhuizen
De benodigde M3 kunt u zelf berekenen
Vooraf een vrijblijvende offerte met een overzicht van de kosten
Mogelijkheden particuliere verhuizing
Bij een particuliere verhuizing, kan het ook gaan over een buitenland verhuizing. Ook daarvoor kunt u op ons een beroep doen. Wij zorgen er dan voor dat alles goed wordt geregeld en begeleid. Zo heeft u uw handen vrij om zich te focussen op zaken die verder nog belangrijk zijn om te regelen. Een goed moment om daarom te mogen ervaren hoe dat wij uw particuliere verhuizing vakkundig kunnen verzorgen. De verhuizers zorgen er namelijk voor dat al uw spullen op de juiste manier op het nieuwe adres worden geplaatst. De kans is groot dat u zich afvraagt wat wij zal voor u kunnen doen, daarom een inzicht in onze werkzaamheden:
Spullen vervoeren in goed onderhouden verhuiswagens.
Monteren en demonteren van uw meubels.
Kostbare spullen verpakken in speciale verpakkingen.
Alles voorzien van een etiket, zodat duidelijk is welke spullen in welke dozen te vinden zijn.
Wij stellen verhuisdozen beschikbaar aan u.
Misschien bent u ook op zoek naar inpakservice Haarlem, ook dan kunt u van onze diensten gebruik maken. Onze verhuizers helpen u graag met inpakken, dit geldt ook bij een zakelijke verhuizing!
Magic Movers - Still Photos (1 of 46)
Magic Movers - Still Photos (4 of 46)

Uitbesteden particuliere verhuizing

Misschien overweegt u de particuliere verhuizing uit te besteden, een goede keuze. Het kost u namelijk erg veel tijd om alles zelf te verhuizen, u moet veel vrije dagen opnemen, alles inpakken, voorzien van een etiket, sjouwen, en nog zoveel meer. Na een tijdje bent u vaak ook moe van de lange dagen die u moet maken vanwege het verhuizen. De kans dat u iets vergeet of iets laat vallen wordt dan alsmaar groter. Gelukkig kan dat voorkomen worden, door een beroep te doen op de verhuizers van Magic Movers. Op deze manier kunt u zich focussen op hetgeen waar dat u goed in bent of waar dat u zich mee bezig wilt houden. Het inpakken, sjouwen, verhuizen, uitpakken, etc. kunt u dan overlaten aan de ervaren verhuizers. Voordat u het werk uit gaat besteden, worden er afspraken gemaakt, alles wordt netjes vastgelegd, u krijgt een offerte op maat en wanneer dat u akkoord bent met de offerte dan pas wordt alles ingepland. Vooraf weet u dus echt waar dat u aan toe bent en afspraak is afspraak.

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuislift, opslag, inpakken en piano's

Voordelen van ons

Verhuizen Haarlem & Amsterdam of in deze regio, hoeft u niet alleen te doen. Magic Movers staat voor u klaar vanaf het begin van de verhuizing tot aan het eind! Er zijn genoeg redenen waarom dat u voor Magic Movers kunt kiezen!
Een vakkundig team, wij richten ons op de totale verzorging van uw verhuizing.
Verhuizen kan zonder stress, onze mensen denken graag met u mee.
Wij beschikken over een ruim aanbod verhuisdozen welke erg sterk zijn. U kunt bij ons informeren naar de mogelijkheden.
Totale zorg, dat is waar wij voor staan. Alles kan bijvoorbeeld bezemschoon op worden geleverd door onze medewerkers.
Demonteren en monteren hoort ook bij onze werkzaamheden.
Chauffeurs hebben wij ook in dienst, want onze verhuizers rijden met beleid uw spullen onbeschadigd naar uw nieuwe adres!
Scherpe prijzen en goede kwaliteit!
Tijdelijke opslagruimte kan u ook worden aangeboden.

Naast particuliere verhuizingen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een seniorenverhuizing, een spoedverhuizing of bijvoorbeeld het huren van een verhuislift. Ook bij woningontruiming staan wij voor u klaar! Of moet u spullen tijdelijk opslaan? Geen zorgen, Magic Movers helpt u graag verder en u kunt rekenen op snelheid, goede service, betrouwbaarheid en een betaalbare verhuizing voor iedereen.

Offerte aanvragen

Als u benieuwd bent naar de kosten als u het verhuizen aan ons uit gaat besteden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren weet waar dat u aan toe bent. De kosten van een verhuisbedrijf moeten daarom inzichtelijk worden gemaakt en dat doen wij graag voor u. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan horen we graag uw wensen. Van daaruit kunnen wij een offerte opstellen en als u dan akkoord bent kan het werk snel in worden gepland bij onze verhuizers.

Contact opnemen met Magic Movers

Wij van Magic Movers maken verhuizen voor iedereen leuker! Bij ons werken opgeleide, vrolijke en vakbekwame verhuizers. Zeven dagen in de week staat het team voor u klaar, dus voor grote en kleine verhuizingen kiest u voor ons! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Dan horen wij dat graag van u zodat wij u snel van dienst mogen zijn.
Verhuisbedrijf nodig? Magic Movers
Bennebroekerdijk 210A, 2142LD, Cruquius