Zakelijke Verhuizingen

Elke verhuizing is een andere verhuizing
U gaat binnenkort verhuizen, een nieuw hoofdstuk in uw leven gaat snel beginnen, maar er is nog één obstakel. Er is een mooie piano/vleugel die ook mee verhuisd moet worden. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken als u kiest voor verhuisbedrijf Magic Movers. Dankzij ons wordt verhuizen leuker dan ooit! Bij ons werken namelijk erg vrolijke verhuizers, ze zijn vakbekwaam en goed opgeleid. Ze weten wat ze doen en hebben jarenlange ervaring op dit gebied. Zeven dagen in de week staan ze voor u klaar en dat geldt voor grote en kleine verhuizingen.

Piano of vleugel verhuizen met ervaring!
Wanneer dat u gaat verhuizen en de piano of vleugel moet mee, dan kan dat wel eens een lastige opgave worden. Het vraagt namelijk veel aandacht en het is dan ook een erg kostbaar stuk waar niets mee mag gebeuren. Meestal heeft een vleugel of piano een financiële waarde, maar ook een emotionele waarde. Daarom is het goed dat u gaat kijken of dat het verhuizen van een piano of vleugel ook uitbesteed kan worden. Ons verhuisbedrijf kan u daarom van dienst zijn en daarom willen wij u ook alvast de tip meegeven dat u na de verhuizing van uw piano of vleugel, het instrument opnieuw moet laten stemmen. Bij Magic Movers kunt u snel een offerte aanvragen want een piano of vleugel verhuizen kost. Onze verhuizers hebben ervaring en zijn u graag van dienst!
Magic Movers - Still Photos (30 of 46)
Magic Movers - Still Photos (4 of 46)

Naar etage piano of vleugel verhuizen

Misschien heeft u de piano of vleugel altijd beneden gehad in de woonkamer bijvoorbeeld. Maar als u gaat verhuizen kan het zijn dat hij naar een andere etage moet. Maar hoe gaat u dat realiseren? Gelukkig staat u er niet alleen voor want voor piano of vleugel verhuizen kiest u voor Magic Movers. Wij maken dan gebruik van onze speciaal verhuislift en dan kunnen wij uw instrument verhuizen naar een etage. Geen zorgen, wij weten wat we doen en zo kunt u weer opgelucht ademhalen en weet u dat uw piano of vleugel ook mee kan verhuizen!

Kwaliteit piano of vleugel verhuizen

Onze verhuizers zijn iedere dag druk in de weer met verhuizen en zo moeten zij ook regelmatig een piano of vleugel verhuizen. Daarvoor maken wij gebruik van de juiste combinatie van materialen en verhuiservaring! Bij ons weet u zeker dat uw piano of vleugel netjes wordt verhuisd!

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuislift, opslag, inpakken en piano's

Waarom Magic Movers inschakelen?

Bij een piano of vleugel verhuizen komt nogal wat kijken. Gelukkig kunt u een beroep doen op verhuisbedrijf Magic Movers en kunnen de verhuizers uw instrument zorgeloos verhuizen. U wilt toch ook zeker weten dat uw instrument netjes wordt verhuisd? Rekent u daarom op ons, en op onze voordelen:
Een vakkundig team, de verhuizing wordt uit handen genomen zodat u uw handen heeft vrij!
Er wordt gebruik gemaakt van de beste hulpmiddelen, zoals de verhuislift, zodat uw instrument zorgeloos verhuisd kan worden.
Geen stress meer want verhuizen met onze verhuizers wil zeggen dat u hulp heeft en dat er met u mee wordt gedacht.
Demonteren en monteren, het hoort er allemaal bij. De verhuizers van Magic Movers maken alles voor u mogelijk.
Vooraf heeft u duidelijkheid over wanneer de verhuizing plaats gaat vinden en wat de kosten zijn. Dus geen verrassingen, alleen maar kwaliteit en zekerheid bij ons verhuisbedrijf.

Kosten piano of vleugel verhuizen

Bent u benieuwd wat een piano of vleugel verhuizen u gaat kosten als u gebruik maakt van de diensten van Magic Movers? Dan raden wij u aan om snel contact met ons op te nemen en dan kunnen wij een offerte voor u maken. Wanneer dat u akkoord gaat met de prijs, dan kan het in worden gepland en zo kunnen wij snel, professioneel en efficiënt uw piano of vleugel verhuizen. Als u vragen heeft, kunt u ook contact met ons opnemen en dan helpen wij u snel verder.
Er moet gekeken worden of dat er onderdelen gedemonteerd kunnen worden. Mocht dat mogelijk zijn, dan is dat wel zo prettig. Zo kunt u denken aan de voetpedalen of aan de muziekhouder en de klep.
Om de vleugel klaar te maken voor de verhuizing wordt er een stevige verhuisdeken om de vleugel gewikkeld en dan wordt deze vastgezet met banden. De vleugel kan vervolgens op zijn kant worden geplaatst.
Als de vleugel op zijn zij ligt kunnen de poten ook gedemonteerd worden.

Interesse in piano of vleugel verhuizen?

Is het binnenkort bij u tijd om de piano of vleugel te verhuizen? Schakelt u ons dan op tijd in, zodat u zeker weet dat alles op tijd is geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan gaat de rest vanzelf!

Inpakken piano of vleugel verhuizen

Het inpakken is erg belangrijk en vraagt de nodige aandacht bij een verhuizing en zeker als het over een vleugel gaat. Hoe gaat het in zijn werk?
Verhuisbedrijf nodig? Magic Movers
Bennebroekerdijk 210A, 2142LD, Cruquius