Tijdelijke Opslag

Elke verhuizing is een andere verhuizing
Als u gaat verhuizen, kan het zijn dat het ineens eerder plaats kan vinden, maar dan moet u uw spullen ook kwijt. Gelukkig kunt u bij Magic Movers (tijdelijke) opslagruimte huren. Dit kan de ideale oplossing zijn, want als u nog niet in uw nieuwe woning kunt, maar u moet uw huidige woning wel uit, moeten uw spullen toch ook worden opgeslagen. Bij Magic Movers bent u aan het juiste adres en dan kan alles snel worden geregeld. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten hoeveel opslagruimte u wilt huren. Wij kunnen daarom eerst bij u langskomen om kennis te maken en dan kunnen we direct een inschatting maken hoeveel ruimte het in beslag neemt. Uiteraard geeft u aan welke spullen opgeslagen mogen worden en wanneer, wij kunnen het dan allemaal voor u regelen. Wij halen de spullen op het afgesproken moment op en brengen alles weer terug wanneer dat is gewenst. Dit kan allemaal voor een vast bedrag, dus maakt u nu kennis met ons van Magic Movers en ontdek wat wij voor uw verhuizing kunnen betekenen.
Opslag tijdens verhuizing nodig?
Misschien heeft u wel opslag nodig tijdens uw verhuizing. U bent dan aan het juiste adres bij Magic Movers. Maar we kunnen meer voor u betekenen, want wij kunnen uw spullen opslaan en helpen met uw verhuizing. Wij maken gebruik van moderne opslagruimten, deze zijn volledig wind- en waterdicht en schoon natuurlijk! U bent zuinig op uw spullen en dat zijn wij natuurlijk ook! Alles wordt nauwkeurig ingepakt en naar de opslagruimte gebracht. Onze verhuizers hebben ervaring en begrijpen uw zorgen. Maar wij zorgen dat stress voorkomen kan worden en verhuizen alleen maar leuker dan ooit kan zijn. Doet u daarom ook een beroep op onze diensten en dan valt er direct een last van uw schouders!
Magic Movers - Still Photos (1 of 46)
Magic Movers - Still Photos (4 of 46)

erhuizen met opslag, wat zijn de voordelen?

Het kan zijn dat u gaat verhuizen naar het buitenland of naar een nieuwbouwwoning, dat is het fijn dat u de inboedel tijdelijk kunt opslaan. Dit kan bij Magic Movers en dit maakt ons uniek in deze branche. Wij halen uw spullen op, slaan het op en brengen het retour wanneer het moment daar is. Dit kan allemaal voor een vast bedrag en bij ons weet u ook echt waar dat u aan toe bent.

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuislift, opslag, inpakken en piano's

Waarom kiezen voor Magic Movers?

Bij een verhuizing moet u veel regelen, maar deze klus kunt u toevertrouwen aan verhuisbedrijf Magic Movers. Wij hebben namelijk ervaring en kennis om te zorgen dat de verhuizing efficiënt wordt geregeld. Wat hebben wij u te bieden?
Opslagruimte en retourservice, voor een vast bedrag worden uw spullen opgeslagen en teruggebracht.
Vakkundig team van verhuizers waar dat u op kunt rekenen, ze richten zich op de totale verzorging van uw verhuizing.
Zonder stress verhuizen wordt mogelijk gemaakt, want wij snappen uw zorgen en denken graag met u mee.
Bij ons kunt u terecht voor extra sterke verhuisdozen en u kunt direct contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.
Het demonteren en monteren van meubelen kunnen wij voor u verzorgen.
Chauffeurs rijden met beleid zodat uw spullen onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming.