Woningontruimingen

Elke verhuizing is een andere verhuizing
Is er sprake van woningontruiming? Vaak moet er dan in korte tijd veel werk worden verricht. Meestal krijgt u een brief binnen welke periode de woning ontruimd moet zijn, maar dit kan alsnog erg snel zijn. Hierbij moet er ook weer veel geregeld worden en gelukkig kunnen wij van verhuisbedrijf Magic Movers u van dienst zijn. Een woningontruiming is voor veel mensen een pijnlijke en emotionele gebeurtenis. Onze verhuizers zijn zich daar bewust van en handelen discreet en met respect.
Magic Movers helpt u bij een woningontruiming
Een woningontruiming moet vaak op korte termijn plaatsvinden en soms met enige spoed. Het is dan fijn voor u om te weten dat u op ons van verhuisbedrijf Magic Movers kunt rekenen. Wat hebben wij u te bieden:
Hulpmiddelen, waarbij u kunt denken aan extra sterke verhuisdozen of een verhuislift om alles zo snel als mogelijk uit de woning te halen (en in te pakken).
Een vakkundig team wat de totale verzorging op het gebied van de woningontruiming voor u kan regelen.
Alles kan zonder stress geregeld worden als u ons team alles laat plannen, we denken met u mee en snappen uw zorgen!
Wij staan voor de totale zorg van de woningontruiming en kunnen een pand altijd bezemschoon opleveren.
Het demonteren en monteren van meubels hoort ook bij onze werkzaamheden.
Alle spullen worden netjes en discreet ingepakt.
U kunt bij ons ook gebruik maken van (tijdelijke) opslagruimte.
Duidelijkheid, betrouwbaarheid en goede service. We werken efficiënt en afspraak is bij ons ook echt afspraak. U weet vooraf waar dat u aan toe bent (financieel gezien), omdat wij altijd eerst vrijblijvend een scherpe offerte opstellen voor de woningontruiming.
Magic Movers - Still Photos (12 of 46)
Magic Movers - Still Photos (4 of 46)

Verschillende soorten woningontruimingen

Of dat het nu gaat over een particuliere verhuizing of woningontruiming, of een zakelijke verhuizing of bedrijfsontruiming, wij van Magic Movers helpen u graag verder. De reden van ontruiming kan vaak erg beladen zijn. Dit is ook de reden dat steeds meer mensen het graag uit laten voeren door een professioneel verhuisbedrijf. Hierbij is het van belang dat er discreet om wordt gegaan met persoonlijke spullen (of bij een bedrijfsontruiming met bedrijfsgevoelige informatie). Een betrouwbare partij kan u bijstaan bij de ontruiming en dat kan te maken hebben met overlijden, of met een faillissement of een seniorenverhuizing. Ook bij een openbare verkoop, emigratie of een echtscheiding kan er sprake zijn van woningontruiming. In welke situatie u zich ook bevindt, u heeft in ieder geval veel zaken aan uw hoofd en daarom is het fijn dat een externe en betrouwbare partij u bij kan staan en volledig kan ontzorgen.

Waarom woningontruiming uitbesteden?

Doordat een woningontruiming vaak pijnlijk en emotioneel kan zijn, is het fijn als u hulp in kunt schakelen en weet dat u er niet alleen voor staat. Verhuisbedrijf Magic Movers is uw helpende hand in deze situatie, wij hebben jarenlange ervaring en weten wat er bij een ontruiming komt kijken. We zijn in het bezit van alle materialen die nodig zijn om de woningontruiming op een professionele manier plaats te laten vinden. Wanneer dat u het wenst kunnen wij een pand of ruimte ook bezemschoon opleveren (dit wordt van tevoren met u besproken).

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuislift, opslag, inpakken en piano's

Woning ontruimen, maar dan zorgeloos

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand kost vaak veel tijd en er moet veel geregeld worden. Maar wij kunnen uw helpende hand zijn en u stap voor stap helpen in dit proces. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met ons en dan geeft u aan om welke soort ontruiming het gaat. Wij nemen dan een aantal punten met u door en dan kunnen er afspraken worden gemaakt. De aanpak wordt met u besproken en dan wordt er een offerte samengesteld. Vanaf het moment dat u akkoord bent met de afspraken en de offerte, kan alles in worden gepland en kunt u echt op ons rekenen.

Spoedontruiming wat nu?

Maakt u zich geen zorgen wanneer dat u te maken krijgt met een spoedontruiming! Ook dan kunnen de ervaren verhuizers van Magic Movers u van dienst zijn. We begrijpen als geen ander dat u veel moet regelen en ook veel aan uw hoofd heeft. Daarom helpen wij u waar we kunnen en doen we er alles aan om zoveel mogelijk uit handen te nemen. Neemt u daarom snel contact met ons op wanneer dat u te maken krijgt met een spoedontruiming en we leggen u graag uit hoe dat wij u verder kunnen helpen. Geen zorgen meer, u staat er vanaf nu niet meer alleen voor!

Betrouwbare partner, Magic Movers is er voor u

We vinden het bij Magic Movers belangrijk dat we alles op alles zetten om onze klanten te helpen en bij te staan. Iedereen kan dan ook een beroep op ons doen bij alle verhuizingen in Nederland en zelfs naar het buitenland! Iedere dag zijn onze ervaren verhuizers bezig om woningen leeg te ruimen, onze inpakservice wordt dagelijks ingezet en we demonteren en monteren meubels indien gewenst. De verhuizers gaan respectvol en discreet om met alle spullen en wij denken continu met u mee. We hebben een ruime ervaring en delen onze kennis graag met u. Ook als er zich wat onverwachts voor doet, denken wij met u mee en spelen wij hier op in. We werken met goed onderhouden verhuiswagens, vakkundige verhuizers en alleen de beste hulpmiddelen.

Kosten woningontruiming aanvragen

Iedere woningontruiming is anders. Daarom kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u zicht krijgt van de woningontruiming kosten. We brengen dan alle afspraken inzichtelijk in kaart en zorgen ervoor dat u weet waar dat u aan toe bent. Mocht u dan nog vragen hebben dan horen we dat graag van u, we doen er dan alles aan om de vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij de werkzaamheden direct in, u kunt op ons rekenen!
Verhuisbedrijf nodig? Magic Movers
Bennebroekerdijk 210A, 2142LD, Cruquius