COVID-19, Avondklok en de Lockdown

Het is weer iets rustiger in Nederland, de aankondiging voor het afgeven van de avondklok heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Met de rellen, het onbegrip onder delen van de bevolking en nog minder vertrouwen in onze overheid tot gevolg. Afgelopen week is de afgekondigde avondklok wederom verlengt tot tenminste 02-03-2021 evenals de Lockdown met het gesloten houden van de deuren van vele ondernemers in ons land. Wij als Magic Movers betreuren dit ten zeerste dat ook vele ondernemers de deuren gesloten moeten houden i.v.m. het COVID-19 virus.

Door de nieuwsitems over de gemuteerde varianten van het COVID-19 virus beginnen een hoop mensen toch onrustig te worden en worden de meningen sterk verdeeld over de schade die dit virus toebrengt aan iedereen zowel voor de gezondheid van de bevolking als de economische gevolgen die wij als burgers van Nederland onder ogen zullen komen de aankomende tijd. Ook wij kunnen niet anders dan de regels die zijn opgelegd allemaal op te volgen en allen goede hoop te blijven houden dat de vele gedupeerde ondernemers van Nederland de deuren over een aantal weken toch weer kunnen openen en iedereen weer stapsgewijs de normale levens kunnen oppakken.

Wij van Magic Movers blijven met gepaste maatregelen uiteraard onze diensten verrichten voor zowel particulier als zakelijk. Waar nodig zullen wij de opgelegde maatregelen nauwkeurig opvolgen.

Team Magic Movers