Magic Movers, verhuizen met passie en totale zorg!

Verhuizen doen wij met passie en met de totale zorg voor ú als klant. Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk en wij zullen dan ook alles bewerkstelligen om u als klant tevreden te stellen. Wij zullen er altijd voor zorgen dat klanten met een uitermate tevreden gevoel terug kunnen blikken op hun verhuizing en dat ze hier jaren later nog over kunnen napraten.

Ondanks deze Corona crisis gaat ons werk gewoon door en daar zijn wij als Magic Movers natuurlijk zeer tevreden mee. Samen zorgen wij ervoor dat alle geadviseerde maatregelen uitgevoerd worden. Wij als bedrijf hebben daarom ook uitgebreide en gepaste maatregelen getroffen om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen zonder enige vorm van risico.

Desgewenst kunnen wij zorgen voor inpakmaterialen, demontage en montage service, inpakservice, voor en nazorg en natuurlijk onze verhuisservice. Wij zullen in teams van minimaal 2 verhuizers de gewenste service verlenen om u zo te ontzien van alles wat er geregeld dient te worden en uw stress gerelateerd aan uw verhuizing te kunnen reduceren. Wij komen met de succes formule voor uw verhuizing met een gezonde dosis werklust, vakmanschap en passie voor elke verhuizing.

Wilt u nou meer informatie over onze diensten, de corona maatregelen die wij treffen, onze tarieven of een offerte aanvragen? Dan kunt u terecht op onze website. https://www.magicmovers.nl

Magic Movers, voor dat éne stapje extra dat wij service noemen.

Je vind ons aan de:

Jan Tademaweg 12
2031 CV Haarlem

Telefoon: +31(0)23-57 66 852
WhatsApp: +31(6)1499 1034
Emailinfo@magicmovers.nl
Web:  https://www.magicmovers.nl