Magisch verhuizen met MagicMovers!

Waarom Magic Movers?

Magic Movers heeft een ruim aanbod aan diensten, goed opgeleide verhuizers die hun vak verstaan en bovenal serieus nemen, vrijblijvende offertes en staat voor kwaliteit en service.
De diensten van Magic Movers zijn divers. We bieden zowel zakelijke als particuliere verhuizingen, woningontruimingen, spoedverhuizingen, verhuizingen met een verhuislift, piano/vleugel verhuizingen, winkel bezorging, tijdige/langdurige opslag en nog veel meer! Kortom talloze diensten die u kunnen verlossen van het zware werk.

Via onze website bieden wij gratis en vrijblijvende offertes aan die u een indicatie geven van de kosten van uw verhuizing. Als u een offerte aanvraagt via de website, komt uw offerte bij ons in het systeem te staan. Van uit het systeem wordt er contact met u opgenomen om uw verhuizing door te spreken en de offerte toe te lichten. U loopt de inventarisatie door met een van onze medewerkers, geeft de gewenste verhuisdatum aan en ons kantoorpersoneel zorgt er voor dat u op de gewenste datum kunt verhuizen.

Op basis van de inventarisatie die u doorloopt met ons kantoorpersoneel wordt een nieuwe offerte voor u gemaakt. Dit doen wij omdat deze meer accuraat is dan de automatisch gegenereerde offerte via de website en omdat wij zeker weten na het telefoongesprek dat er wel/geen bijzonderheden zijn waar we op moeten letten.

Na het proces van de inventarisatie, de nieuwe offerte en de gewenste verhuisdatum is het aan u of u de offerte accepteert. Indien u akkoord bent met de offerte, wordt er vanuit kantoor een bevestigingsmail verstuurd. In de bevestigingsmail moet u uw ophaal- en afleveradres invullen en uw handtekening zetten. Zodra u dit heeft gedaan is uw verhuizing bevestigd en ziet u de verhuizers op de gewenste verhuisdatum.

Op de gewenste verhuisdatum komen de verhuizers tijdens het afgesproken tijdvak bij u op locatie aan. De verhuizers bellen u altijd 30 minuten voordat zij aankomen op locatie. Nadat de verhuizers aangekomen zijn op locatie gaat het echte werk van start. U ziet onze verhuizers zorgvuldig maar bovenal professioneel omgaan met uw spullen.

Indien u breekbare spullen heeft maar deze niet heeft ingepakt, hebben onze verhuizers altijd voldoende inpakmateriaal om er voor te zorgen dat uw spullen heel en onbeschadigd verhuisd worden.

Na dat uw verhuizing volledig gedaan is, wordt de betaling verricht via een contante betaling of een  Mollie link. Hier kunt u kiezen uit diverse betaalmethodes. Zodra u de verhuizing betaald heeft, kunnen de verhuizers verder naar hun volgende klus.

Kortom, Magic Movers heeft de service en kwaliteit wat u verwacht van een professioneel verhuisbedrijf.

Magic Movers, dat is pas echt magisch verhuizen.