Onze inpakservice; Verhuizen geheel zonder zorgen!

Een verhuizing is vaak opzich al een hele onderneming en er komt enorm veel bij kijken. Het kan veel stress opleveren en een goed begin is het halve werk zeggen wij altijd. Je moet op tijd beginnen met inpakken en alle voorbereidingen treffen. Wanneer je beide een drukke baan hebt en kids, kan dit best een hele opgave worden. Daarom is het ook mogelijk om deze voorbereidingen uit handen te geven door middel van bijvoorbeeld een inpakservice. Magic Movers biedt deze service aan voor een relatief laag bedrag, zo kunnen we jou van a tot z ontzorgen bij je verhuizing.

Wat valt er onder een inpakservice?

– Het professioneel inpakken en labelen van de dozen
– Het uit elkaar halen en demonteren van meubels (denk aan kasten, bedden e.d.)
– Het inpakken van meubels en eventueel insealen
– Loskoppelen, uitlekken en het inpakken jouw wasmachine, droger, koelkast, diepvries e.d.
– Bankstellen en matrassen worden ingepakt in speciale hoezen
– Televisies, geluidsinstallaties en elektronica ontkoppelen, demonteren en inpakken
– Oude meubels kunnen meegenomen worden en naar de plaatselijke kringloop worden gebracht
– Inpakken van instrumenten zoals bijvoorbeeld piano’svleugels en gitaren.

Waarom een inpakservice?

Bij een inpakservice denk je zelf al snel aan het inpakken van dozen en bedenk je jezelf waarom je dit niet zelf kan doen. Maar er komt veel meer bij kijken dan een doos in elkaar vouwen en er spullen in stoppen. Het begint namelijk al bij de dozen zelf, het is enorm belangrijk om dezelfde dozen te gebruiken voor je verhuizing. Wanneer ze dan namelijk in de verhuiswagen gestapeld moeten worden, staan ze een stuk steviger. Ook wil je natuurlijk niet dat juist de doos waar al jouw servies in zit, zijn onderkant verliest. Professionele verhuisdozen zijn stevig en stapelbaar en besparen je op de dag van verhuizing ook veel tijd. Maar denk ook aan het insealen van jouw bankstel of matras, deze moeten ten allertijde vlekvrij op de nieuwe bestemming aan komen. Voor alles zijn er speciale oplossingen en daarom wordt er aangeraden om een inpakservice in te schakelen. Voor een relatief klein bedrag wordt alles voor je geregeld en vaak nog sneller ook.

Veilig verhuizen

Vaak zit een ongeluk in een klein hoekje, door een inpakservice in te schakelen wordt de kans op schade aan jouw waardevolle spullen geminimaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van een piano of vleugel, dit is een eyecatcher in huis en deze moet natuurlijk in een stuk aankomen in jouw nieuwe woning of kantoor. Doordat er gewerkt wordt met ervaren verhuizers kunnen we jouw inboedel op maat inpakken. Ook denk je zelf vaak ‘oh die ene kast, die kan wel zo mee..’. Maar niets is minder waar! Het is heel onhandig als je er op de dag van verhuizing, op jouw draaitrap, achter komt dat die toch niet naar beneden kan. De ervaren verhuizers van Magic Movers kunnen dit voor jou inschatten en ook advies geven.

Privacy

Maar nu zal je vast denken ‘en wat gebeurd er met mijn spullen die echt privé zijn?’. Jij bent de baas en jij bepaald wat er wel en niet ingepakt moet worden door het verhuisteam. Wil jij dus liever een bepaalde ruimte zelf doen? Dat is geen enkel probleem, dit kan je allemaal van te voren bespreken en aangeven zodat er geen misverstanden op de dag zelf ontstaan.

Wanneer is een inpakservice handig?

Natuurlijk is iedereen druk en dat is vaak de voornaamste reden waarom er gebruik wordt gemaakt van een inpakservice. Maar het kan ook erg van pas komen bij een seniorenverhuizing! Zo worden jij en je ouders/opa en oma volledig ontzorgt tijdens de verhuizing en kunnen jullie op je gemak je nieuwe stulpje intrekken.  Benieuwd naar de kosten van de inpakservice? Onze Magic Movers staan voor jullie klaar om een passende offerte op te stellen of al jullie brandende vragen te beantwoorden.