Op goede wijze een Piano of Vleugel verhuizen?

Wil je verhuizen maar heb je een grote piano die in de weg staat? Dan ben je bij Magic Movers aan het goede adres om de piano te verhuizen. Magic Movers vervoert piano’s vanaf uw huis naar uw nieuwe woning. Wij zijn een grote en een van de voordeligste verhuisservices in Nederland en zijn in veel plaatsten beschikbaar om uw inboedel te verhuizen. U kunt piano’s en vleugels door ons laten verhuizen. We staan 7 dagen in de week voor u klaar. Dit doen wij op een professionele manier waarop u erop kunt vertrouwen dat uw piano veilig aankomt bij uw nieuwe huis.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het verhuizen van een piano? Vraag dan direct een offerte aan om de kosten van het verhuizen van uw piano te berekenen. Mocht u uw hele inboedel willen laten verhuizen door een professioneel verhuisbedrijf? Dan kunt u dit in de offerte ook aangeven.

Professioneel uw piano verhuizen

Ons personeel is opgeleid en heeft veel werkervaring met het verhuizen van piano’s. Wij zorgen voor de juiste middelen om de piano of vleugel te verhuizen. We verhuizen de piano of vleugel van uw oude huis naar uw nieuwe huis en zetten het instrument daar op de plek die u wenst. Magic Movers regelt dat de piano snel en veilig wordt verhuisd. Magic Movers verleent u hierom de service en behandelt de klant persoonlijk zodat wij exact aan uw wensen kunnen voldoen. Dit is voor ons bedrijf belangrijk om de relatie met de klant te behouden.

Begane grond en verdiepingen

Het maakt niet uit van welke verdieping of dat de piano gewoon van de begane grond komt. We verhuizen de piano graag voor u vanaf een hoger gelegen appartement naar een andere verdieping. Bij het verhuizen naar hogere verdiepingen moeten de verhuizers extra ervaren en extra voorzichtig zijn. Dit betekent ook dat er qua kosten een verschil zit tussen het verhuizen van een piano van de begane grond of juist vanaf de 7e verdieping van een flat. Het verhuizen van een piano vanaf de 7e verdieping vergt meer zorgvuldigheid en meer kennis van de verhuizers. Ook is het belangrijk dat de juiste verhuismaterialen aanwezig zijn als je je piano van de 7e etage moet halen. Verhuismaterialen die wij onder andere inzetten bij het verhuizen van een piano zijn een verhuislift en beschermingsmaterialen. Op de begane grond is het makkelijker een piano te vervoeren, omdat er minder verhuismaterialen nodig zijn en er minder risico is op schade aan de piano of vleugel. Hierdoor kunnen we sneller verhuizen en zijn de kosten ook lager.

Hoe vervoer je een piano tijdens een verhuizing?

Vooral in grote steden kan het voorkomen dat u de piano van de 7e etage naar de begane grond wilt krijgen. Maakt u zich dan niet druk! De piano is in goede handen bij Magic Movers. Wij hebben veel ervaring met verhuizingen van zware objecten. Juist ook met verhuizingen in grote steden vanuit of naar appartementen kunnen wij goed uit de voeten: wij zijn regelmatig actief als bijvoorbeeld verhuisbedrijf Amsterdamverhuisbedrijf Rotterdam of verhuisbedrijf Utrecht.

Wij pakken de piano in met beschermingsmateriaal en brengen hem daarna veilig naar beneden. We checken alles dubbel, hierdoor kunt u vertrouwen dat wij geen fouten kunnen maken. Daarna zorgen wij ervoor dat de piano in de verhuiswagen komt en brengen wij de piano veilig naar uw nieuwe huis.

Wat zijn de kosten van het verhuizen van een piano?

De kosten van de verhuizing verschillen per situatie. Zo is een verhuizing binnen Utrecht goedkoper dan een verhuizing van Utrecht naar Groningen. De kosten verder afhankelijk van eventuele andere meubels die u wilt verhuizen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn om uw vleugel te verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.