Verhuizen in Amsterdam

Verhuisbedrijf in Amsterdam, Magic Movers is uw partner

Verhuizen staat in de top drie van stressvolle gebeurtenissen. Toch hoeft verhuizen niet stressvol te zijn. Magic Movers zorgt ervoor dat uw verhuizing professioneel en zonder stress verloopt. Omdat wij een decennialange ervaring hebben en een Erkend Verhuisbedrijf in Amsterdam zijn, zorgen wij ervoor dat uw verhuizing vakkundig en volgens uw wensen verloopt. En dat voor elk budget. Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Amsterdam? Zoek niet verder: Magic Movers is uw partner voor een professionele verhuizing.

 

Gratis verhuisadvies

Betrekt u binnenkort een nieuwe woning in Amsterdam? Dan heeft u vast en zeker wensen voor uw verhuizing. Magic Movers zorgt ervoor dat die wensen in vervulling gaan. Uw verhuizing begint met een vrijblijvend gesprek met een verhuisadviseur bij u thuis. Tijdens dit gratis gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en onze adviseur adviseert u over de mogelijkheden, zoals onze inpakservice en het (de)monteren van meubels. Service staat centraal.

 

Service en kwaliteit

Verhuizen is ons vak en service zit in onze genen. Wij demonteren bijvoorbeeld uw meubilair, bedden en kasten in de oude woning, verhuizen ze naar uw nieuwe adres en zetten ze daar weer in elkaar. Wilt u dit liever zelf doen, dan kan dat uiteraard ook. Datzelfde geldt voor het inpakken en uitpakken van uw inboedel. Wij bieden een inpakservice, maar kunnen ook verhuismaterialen leveren als u liever zelf inpakt. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het verhuizen van kwetsbare objecten, zoals kunst en antiek en hebben een waterbedservice. We denken met u mee en werken altijd op kwalitatief hoog niveau.