Professionele verhuistools: voor een snelle verhuizing

Je kent het wel, je gaat verhuizen maar die ene kast is toch veel te zwaar om te verplaatsen. Het witgoed weegt tientallen kilo’s en de dozen een voor een naar beneden sjouwen kost voor je gevoel ook uren. Bij Magic Movers hebben we een musthave lijstje gemaakt van professionele verhuisgereedschappen die tijdens een verhuizing absoluut niet mogen ontbreken. Alles voor een snelle en voorspoedige verhuizing hebben onze professionele Magic Movers standaard in hun verhuiswagen liggen. Benieuwd naar welke items absoluut niet tijdens een verhuizing mogen ontbreken? Goed gereedschap is het halve werk, we hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

Verhuishondje

Een verhuishondje is jouw trouwe vriend tijdens een verhuizing. Een soort ‘extra paar handen’. Het is niet meer dan een stevig plankje met vier wielen waarop je al jouw meubilair en dozen gemakkelijk kunt verplaatsen zonder je rug te belasten. Omdat de meubelhondjes voorzien zijn van zwenkwielen is het een enorm wendbaar transportmiddel, waardoor je ook bijvoorbeeld die ene zware kast makkelijk kan verplaatsen door een verhuishondje aan beide uiteindes van de kast te zetten.

Steekwagen

Voor iedere verhuizer en klusjesman is een steekwagen onmisbaar. Net als een verhuishondje handig om je rug en schouders zo min mogelijk te belasten. Deze wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld de grote koelkast en diepvries mee te verplaatsen door een persoon. Hierdoor hoef je niet met meerdere mensen aan een zwaar stuk te slepen, scheelt je dus tijd én geld.

Spanbanden

Om te voorkomen dat al je spullen door de hele verhuiswagen liggen is het handig om te werken met spanbanden. Een spanband is een veel gebruikt middel bij het transport van goederen. Ze zijn gemaakt van extreem sterk materiaal en door de ratel kan je de spanbanden zeer strak aantrekken. Trek ze alleen niet te strak aan, hierdoor kunnen jouw spullen beschadigen. Spanbanden worden niet alleen gebruikt in de verhuiswagen, maar ze zijn ook handig wanneer je bijvoorbeeld je zware witgoed op een steekkarretje wil verplaatsen. Door de spanbanden kunnen ze niet van de steekkar afschuiven en dit kan nare ongelukken voorkomen.

Basis gereedschapsset

Waarom zou je zelf gaan sleutelen met die ene schoevendraaier die je hebt liggen, terwijl onze Magic Movers binnen no-time een kast demonteren met behulp van een professionele schroeftol. Wanneer je bent voorzien van een basis gereedschapsset gaat het uit elkaar halen van je meubilair in een keer een stuk sneller, je hebt alles bij de hand en kan meteen aan de slag. Nooit meer op zoek naar een losse moersleutel, maar alles zit netjes in een gereedschapskist.

Verhuisdekens

Om je meubilair te beschermen tegen ieder slag of stootje kun je gebruik maken van verhuisdekens. Deze beschermen jouw inboedel totdat ze hun nieuwe plekje hebben gekregen. Bekijk van te voren welke maat verhuisdekens je nodig hebt, het kan namelijk nog wel eens voorkomen dat dat ene schilderij toch net te groot is.
Zoals we eerder al zeiden, goed gereedschap is het halve werk! Daarom zijn al onze verhuiswagens standaard uitgerust met verhuishondjes, steekkarren, spanbanden en een basis gereedschapsset. Ook zijn de verhuiswagens van Magic Movers voor de verhuizing professioneel gereinigd en schoongemaakt, zodat jouw geliefde inboedel schoon op de plaats van bestemming aankomt.
Ben je benieuwd naar hoe snel jouw verhuizing gedaan kan worden door onze professionele verhuizers in de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers.