Verhuizen, laten doen of zelf doen?

Verhuizen, nationaal of internationaal, anno 2020 doen we dat toch niet meer zelf?

Magic Movers is hét verhuisbedrijf wat zichzelf in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd op meerdere gebieden rondom transport en verhuizing. Storageverhuizing, seniorenverhuizingen, nieuwe meubels aangekocht, klein transport of ontruimingen dit is nog maar een kleine greep uit de service die Magic Movers u kan bieden. Wij hebben elke dag voor onze medewerkers voor u klaar zitten die met u meedenken, voor al uw vragen, advies, offerte aanvragen of een inventarisatie bezoek en uiteraard staan ook onze vakbekwame verhuizers weer voor u klaar om uw verhuizing tot een algeheel succes te laten verlopen.

Heeft u storage ruimte nodig, wilt u uw verhuizing uit handen geven of heeft u iets via marktplaats gekocht maar het is te groot voor u om zelf te vervoeren? Vraag dan vandaag nog een offerte aan via onze website. Na aanvraag ontvangt u binnen 5 minuten een offerte in uw mailbox!

Aan de hand van de offerte aanvraag zal 1 van onze verhuisadviseurs op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen om samen met u de offerte door te nemen en waar nodig is deze aan te passen naar eigen wens.

Je kan ons vinden aan de

Jan Tademaweg 12
2031 CV Haarlem

Telefoon: +31(0)23-57 66 852
WhatsApp: +31(6)1499 1034
Email: info@magicmovers.nl
Web:  https://www.magicmovers.nl