Waarom zelf sjouwen!?

In deze nieuwe editie van ons verhuisblog wil ik jullie graag informeren over de ontzettend leuke en uiteraard ook de goede voordelen van een verhuisbedrijf.

Na vele dagen & weken van regelen, bellen en het perfecte huis vinden waar je wilt gaan wonen is het dan éindelijk zover! Je kan de verhuisdatum gaan inplannen. Maar regel je die verhuizing dan zelf of laat je de verhuizing door een vakbekwaam verhuisbedrijf doen?

“Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet”

  • Zelf niet uw zware meubelen hoeven te tillen
  • Een uitstekende verzekeringsregeling voor uw spullen tijdens de verhuizing
  • Een fantastische prijs & kwaliteitsverhouding
  • Opgeleide vakmensen, gespecialiseerd in het verhuizen van complete inboedels en bezittingen
  • Gemak van diverse verhuistools, verhuisliften, en andere verhuismaterialen.
  • Zelfs het inpakwerk behoort tot de mogelijkheden!
  • Volledig verzorgd of gedeeltelijk u beslist uiteindelijk zelf, meerdere mogelijkheden

Nu denkt u vast waarom nou een verhuisbedrijf als Magic Movers inhuren voor mijn verhuizing? Dat wil ik u graag in mijn blog uitleggen.

‘’De voordelen liegen er niet om!’’

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw verhuizing volledig of gedeeltelijk uit handen te geven. Er kan gekozen worden voor de verhuizing met of zonder inpakken, uiteraard het tilwerk en demontage en montage door 1 van onze meubelmonteurs. Al onze verhuizers en meubelmonteurs zijn opgeleid tot vakmensen en hebben jarenlange ervaring voor een zorgeloze verhuizing van uw inboedel en bezittingen. Ook hebben wij een uitstekende verzekeringsregeling voor uw spullen ten tijde van het inladen, transport en het uitladen.

Een verhuisbedrijf kan met vele verhuistools uw verhuizing makkelijker maken waardoor je veel tijd kunt besparen en dus ook eerder van uw nieuwe woning zult kunnen genieten. Zelf niet hoeven tillen en/of indelen van de verhuiswagen is een groot voordeel aangezien de verhuizers hierin getraind zijn dit zo efficiënt mogelijk te doen voor u. Ook het Inpakken van uw bezittingen en/of het leveren van diverse verhuismaterialen is één van de vele voordelen die wij als verhuisbedrijf kunnen bieden. De verhuizers zijn opgeleid om uw bezittingen zo goed mogelijk in te pakken in de verhuisdozen om zo uw spullen op een correcte manier te verhuizen naar uw nieuwe woning en dat alles voor de juiste prijs!Dus waarom kiezen voor een verhuisbedrijf als Magic Movers?

Het antwoord is simpel! Het is een verademing voor u tijdens het gehele proces van de verhuizing. Voor ons gedreven team van ervaren opgeleide verhuizers is niets onmogelijk. Kennis van zaken en het omgaan met vele verhuistools en een verhuislift waardoor uw inboedel binnen een mum van tijd in de verhuiswagen geladen is. Bovendien bied zo’n verhuislift het voordeel dat grote en/of zware spullen niet via de trap naar boven hoeven en dus obstakels als lastige hoeken, trapleuning(en) of een smal trappengat direct kunnen omzeilen en dus zo uw verhuizing dus met succes en tijdbesparend kunnen voltooien. Trek dus gerust de conclusie dat het inhuren van een verhuisbedrijf ervoor zorgt dat uw verhuizing gemakkelijk, snel en zonder stres verloopt. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor uw eventuele mee verhuizende familieleden. Dus kortom, gemak dient de mens.