WINACTIE IBIZA

Wil jij naar Ibiza na de stressvolle periode van verhuizen?

Magic Movers is een verhuisbedrijf waarbij u niet alleen verzekerd bent van een professionele verhuizing, maar ook nog eens kans maakt op een reis voor 2 personen naar het prachtige eiland Ibiza. Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken, is een offerte aanvragen en de verhuizing door Magic Movers laten uitvoeren.

Verhuis met Magic Movers & vraag uw offerte volledig vrijblijvend aan!

Het aanvragen van een offerte bij Magic Movers is heel eenvoudig. U kunt dit gemakkelijk online doen via het offerte formulier op de website. Vul simpelweg uw gegevens in en geef aan wat uw verhuiswensen zijn. De verhuisexperts van Magic Movers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en een passende offerte op te stellen.

Wanneer u de verhuizing door Magic Movers laat uitvoeren, maakt u automatisch kans op die droomreis naar Ibiza. De winnaar zal via de mail en/of Facebook bekend worden gemaakt, dus het is belangrijk om uw gegevens goed achter te laten via het offerte formulier. Op deze manier kunnen wij contact met u opnemen als u de gelukkige winnaar bent.

Tot wanneer kan ik kans maken op de geweldige reis voor 2 personen?

Wacht niet te lang met het aanvragen van een offerte bij Magic Movers, want de actie loopt tot 31 juni 2023. Maak nu gebruik van deze unieke kans en wie weet gaat u binnenkort met z’n tweeën genieten van het heerlijke klimaat, de prachtige stranden en het bruisende nachtleven op Ibiza. Kies voor een professionele verhuizing én maak kans op een onvergetelijke reis bij Magic Movers.