Temporarily receive a 10% summer discount on your moving quote!!

Ontvang een gratis offerte binnen 1 minuutWaarom zou u voor Magic Movers moeten kiezen?

Play Video

If you bought a new home, you have spent a lot of money. That is why you want to have the move carried out as cheaply as possible. Fortunately, you have come to the right place at moving company Magic Movers. We can assist you with the move and then you will know in advance where you stand.

You can easily arrange your move quickly and cheaply at moving company Magic Movers!

Why Magic Movers?
A skilled team
Completely without stress
Disassemble and assemble
Best prices
Moving lift service
Know immediately where you stand
When you move, you may not have time, you may have little experience or you may simply be looking for a few helping hands to help you. All you have to do is contact our moving company Magic Movers. You will then know from the first moment where you stand and what the costs are.
verhuisbedrijf
Alexandra
Apr 11, 2024
Read More
Fijne verhuizers! De verhuizers waren behulpzaam, handig, sterk (wow!) en snel. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en handig in hun aanpak. Bovendien prettig in de communicatie. Ik heb het als fijn contact ervaren.
Pascale masselis
Apr 3, 2024
Read More
Vandaag met Gerrit naar Bourgogne… Vandaag met Gerrit naar Bourgogne verhuisd , wat een top verhuizer alles supersnel en netjes op zen plaats gezet . Ik beveel hem en de magic movers iedereen aan !!! Pascale
Rob Molenaar
5 days ago
Read More
Top verhuisorganisatie Zeer goede, geoliede organisatie en super klantvriendelijke communicatie van begin tot eind. Alles is tot in de puntjes verzorgd om je verhuizing te ontzorgen. Ik ben heel blij met jullie en jullie zijn er voorbeeld voor veel bedrijven!
Robert Zant
Apr 18, 2024
Read More
Topdag Een verhuizing is altijd stressen. Maar niet met Wesley, Dylan en Wesley van MagicMovers. Vloeiend gelopen de verhuizing. Topdag
Jan Warmolt Bödeker
Mar 25, 2024
Read More
Absolute aanrader Wesley en Bas zijn twee zorgvuldige, nette jongens die de klus snel hebben geklaard! Harde werkers en bovendien beresterk! Echt een aanrader.
Ava Herz
Mar 18, 2024
Read More
Top dienstverlening Al een aantal weken geleden gebruik gemaakt van deze dienst. Op korte termijn telefonisch een afspraak kunnen maken. Zowel de backoffice (Mo) als de vervoerders zelf zijn lieve mensen en hebben goed werk geleverd.
sheryl ganesh
Mar 11, 2024
Read More
Ik ben super tevreden Ik ben super tevreden. De heren gaan zorgvuldig met je spullen om super aardig ook . Helemaal niks te klagen . Ga zo door magic movers kan jullie echt aanraden aan andere . En nogmaals bedankt.
Jacqueline Degoede
Mar 11, 2024
Read More
Jan en zijn collega konden de kast niet… Jan en zijn collega konden de kast niet tillen veel te zwaar,even bellen en een andere collega erbij .zo goed geregeld allemaal. Wat een ander bedrijf niet lukte door de tuin met grint lukte het deze mannen wel..wat een goed bedrijf.
America First
Mar 1, 2024
Read More
beste verhuisbedrijf van de benelux Vandaag zijn we verhuisd door mo adebayo en gerome we zijn eigenlijk stiekem nog bezig met de laatste kast maar dit was zo een top ervaring mo stuurde dit perfect aan en het waren profi gasten zou zo weer met ze verhuizen!
Reinoud
Mar 1, 2024
Read More
Zeer goede klantenservice en altijd… Zeer goede klantenservice en altijd bereikbaar. Fijne gasten die de verhuizing deden. Afgelopen donderdag waren Jan, zijn maatje en een van de eigenaren (denk ik) bij ons en hebben het in een oogwenk gefixt. Top!
Herman
Feb 22, 2024
Read More
Top verhuisteam Heel tevreden over MagicMovers. Wesley, Bas en Jerome hebben ons fantastisch geholpen met het leeghalen van onze woning in Amsterdam. Het volume was groter dan gedacht maar alles ging met grote daadkracht en een grote smile.
Erik
Feb 9, 2024
Read More
Prettige ervaring Prettige ervaring. No nonsense en to the point. Vriendelijk. Jongens werken hard en doen hun best zoveel mogelijk te realiseren. Achter de schermen staat nog een hele backoffice klaar die ook in oplossingen denkt. Klantgericht.
Dimitri Jongsma
Dec 23, 2023
Read More
Keurige verhuizers met verstand van zaken! Keurige verhuizers met verstand van zaken. Een grote zware bank in een mum van tijd naar 3 hoog van buitenaf, keurig binnen neergezet. Chapeau!
Previous
Next


Our Team

Meet our amazing team here!
Algemeen Medewerker
Sales en Klantenservice medewerker
General Manager
administratief medewerker
6830321c-a2a3-4f56-bb8c-c2754c9a3fce
HR Manager
Sales en klantenservice medewerker
89cb24f7-cf7f-48de-8833-66ed1b5dbffd
Directeur
sales en klantenservice medewerker
23e50fcb-b0bb-43b7-8fb8-473acef14a2f
Bedrijfsleider
Senior financieel medewerker