Internationale verhuizingen

Elke verhuizing is een andere verhuizing
Gaat u naar het buitenland verhuizen? Er moet dan veel geregeld worden en dan begrijpen wij het heel goed dat u graag een extra paar handen heeft om spullen in te pakken. Bij ons kunt u dan ook rekenen op goede inpakservice rondom Haarlem & Amsterdam, wij maken daarvoor gebruik van onze extra sterke verhuisdozen en wij voorzien deze ook van een etiket (met daarop wat er in de doos aanwezig is). Een groot gemak als u later alles weer uit moet pakken. Maar wist u dat wij ook voor u alle meubels kunnen demonteren en monteren? Hierdoor heeft u uw handen vrij en gaat het werk toch door. Ook als u vragen heeft over hoe u bepaalde spullen in moet voeren, kunnen wij u helpen. Wij zijn specialist als het gaat over buitenland verhuizingen.
Waarom kiest u voor Magic Movers?
Zoveel mensen die u al voor zijn gegaan en gebruik hebben gemaakt van alle verhuis- en opslagdiensten welke Magic Movers u te bieden heeft. We hebben daarom de voordelen voor u op een rijtje gezet:
Verhuizen zonder stress, wij denken en zorgen met u mee!
Vakkundig team, wij richten ons op de totale verzorging op het gebied van verhuizen en helpen u met alles wat we kunnen.
Totale zorg uit handen geven aan ons, ook leveren wij een pand bezemschoon op indien gewenst.
Demonteren en monteren, u kunt hierbij denken aan meubels bijvoorbeeld. Maar bij een zakelijke verhuizing kunnen dit ook apparaten zijn welke onze verhuizers vakkundig demonteren voor u.
Verhuisdozen en andere materialen. Verhuizen is niet iets wat zomaar kan, daarvoor moeten de juiste hulpmiddelen worden ingezet. Wij maken standaard gebruik van een goede verhuislift en wij hebben extra sterke verhuisdozen die u kunt gebruiken.
Goede chauffeurs, zodat al uw spullen met beleid naar de plaats van bestemming worden gereden, alles komt er onbeschadigd aan!
Zekerheid, de prijs is van tevoren al besproken. U krijgt namelijk eerst scherpe offerte op maat en wanneer dat u daarmee akkoord gaat wordt alles ingepland.
Betrouwbaarheid, wij weten wat we doen en u kunt echt op ons rekenen!
Magic Movers - Still Photos (22 of 46)
Magic Movers - Still Photos (4 of 46)

Verhuizen naar Frankrijk

Gaat u Nederland verlaten voor het mooie Frankrijk? Wij verhuizen u maar al te graag naar het mooie zuiden.

Verhuizen naar Duitsland

Op zoek naar een huis net over de grens? Wij verhuizen u ook naar Duitsland.

Verhuizen naar Spanje

Verhuist u naar de zon? Wij helpen u graag met uw verhuizing naar Spanje zodat u volledig ontzorgt bent.