Verhuislift Verhuizingen

Elke verhuizing is een andere verhuizing
Verhuizen is niet iets wat veel mensen graag doen, er komt namelijk veel bij kijken. Maar het kan toch een stuk sneller wanneer dat u beschikt over de juiste hulpmiddelen. Gelukkig bent u daarvoor bij verhuisbedrijf Magic Movers aan het juiste adres. Soms denken mensen dat het niet kan, maar onze verhuizers maken verhuizen echt leuker dan ooit. Het zijn allemaal goed opgeleide, vrolijke en vakbekwame verhuizers en ze staan zeven dagen in de week voor u klaar voor iedere grote of kleine verhuizing. U kunt deze klus dan ook aan ons toevertrouwen en wij hebben veel ervaring en kennis om efficiënt verhuizen rondom Haarlem & Amsterdam mogelijk te maken. Of dat het nu gaat over een zakelijke of particuliere verhuizing, een woningontruiming, een seniorenverhuizing of een spoedverhuizing, wij zijn er voor u!
Verhuisliftservice
Misschien gaat u wel verhuizen naar een bovenwoning of gaat u naar een flat waar geen lift aanwezig is? Het zou ook kunnen dat uw bed of uw kledingkast niet door het trapgat kan van de nieuwe woning. Het beste wat u dan kunt doen is een verhuislift huren bij ons. Het is belangrijk dat u tijdens het verhuizen werkt met betrouwbaar materiaal. Hierdoor wordt iedere verhuizing toch een groot succes. U kunt dankzij een verhuislift namelijk voorkomen dat er schade komt aan uw spullen of aan de woning. Maar het bespaart u ook veel tijd.
Magic Movers - Still Photos (12 of 46)
Magic Movers - Still Photos (4 of 46)

Lift mij omhoog

Onze verhuizers hebben jarenlang ervaring op het gebied van verhuizingen en zij weten dan ook goed hoe dat een verhuizing veilig en efficiënt uitgevoerd moet worden.

Een verhuislift wordt door ons dan ook erg vaak gebruikt en dan hoeft u niet zoveel te sjouwen. Ideaal om daar gebruik van te maken en zo wordt het voor alle partijen een stuk eenvoudiger en fijner om te verhuizen.

Een verhuislift kunt u zomaar huren, maar dit kan ook samen met vakkundige bediening. Onze verhuizers staan dan voor u klaar en zij kunnen de verhuislift dan bedienen. Altijd fijn om wat extra hulp te krijgen tijdens de verhuizing.

Wat zijn de voordelen die wij u te bieden hebben?

Snel verhuizen omdat u tijd en kosten kunt besparen door gebruik te maken van de verhuislift.
U kiest voor een vakkundige en professionele verhuizer die voor u de verhuislift kan bedienen.
Lichamelijke klachten kunnen voorkomen worden, want zwaar tillen is verleden tijd.
Geen kans op schade aan uw inboedel of meubels.

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuislift, opslag, inpakken en piano's

Waarom zou u een verhuislift huren?

Sommige mensen vragen zich af waarom dat een verhuislift huren een goede optie is. Het is natuurlijk geen moeten om er een te huren, maar het kan wel handiger zijn. Als spullen te zwaar zijn of niet uit elkaar kunnen, dan bent u blij dat er een verhuislift is. Wat kan er zoal verplaatst worden met een verhuislift? Bijvoorbeeld een wasmachine, droger, koelkast, diepvries, kast, bankstellen, bedden, piano en andere zware apparaten. Maar het wordt ook geadviseerd als u hoog woont of als er veel gelopen moet worden. Efficiënter verhuizen wordt mogelijk gemaakt met een verhuislift!

Waarom kiezen voor Magic Movers?

Er zijn al vele mensen u voorgegaan en zij hebben gebruik gemaakt van de verhuisservice rondom Haarlem & Amsterdam van Magic Movers. Ze zijn erg tevreden en zullen zo weer gebruik maken van de service. Wat hebben wij u te bieden?
Een vakkundig team staat zeven dagen in de week voor u klaar. Wij richten ons op de totale verzorging van uw verhuizing.
Er is geen stress meer als u gaat verhuizen, wij denken namelijk met u mee en zorgen ook mee!
Extra sterke verhuisdozen nodig? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres, u kunt vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden en kosten!
De totale zorg van uw verhuizing nemen wij graag uit handen en wij kunnen een ruimte eventueel ook bezemschoon opleveren.
Het demonteren en monteren van meubels kan door onze verhuizers ook met de uiterste zorg worden geregeld.
De verhuizers van Magic Movers rijden altijd met beleid zodat uw spullen onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming.
Als uw spullen nog ingepakt moeten worden, dan kunt u ook voor onze inpakservice rondom Haarlem & Amsterdam kiezen. Alle spullen worden dan met de uiterste zorg ingepakt!
U kunt bij ons ook rekenen op (tijdelijke) opslagruimte, zodat u uw spullen even kwijt bent!
Kwaliteit, goede service, scherpe prijzen en afspraak is afspraak. Betrouwbaarheid vinden wij heel belangrijk als verhuisbedrijf.
U kunt gebruik maken van de verhuislift service en deze kunt u huren. Zo wordt het verhuizen een stuk eenvoudiger en minder zwaar voor iedereen.

Kosten huren verhuislift

Het huren van een verhuislift is natuurlijk niet gratis. Meestal wordt er gewerkt met een vaste prijs per uur. Dit kan dan ook met een verhuizer erbij die uw verhuislift dan kan bedienen voor u. De prijzen worden voor u berekend als u wilt weten waar dat u aan toe bent. Misschien wilt u het wel combineren met inpakservice rondom Haarlem & Amsterdam en dan kunt u echt op goede hulp en nette prijzen rekenen. Vraag daarom een offerte bij ons aan wanneer dat u gebruik wilt maken van onze verhuisservice en diensten. Onze mensen van Magic Movers staan direct voor u klaar.