Langdurige Opslag

Elke verhuizing is een andere verhuizing

Ophaal & retourservice

Wist u dat u bij Magic Movers aan het juiste adres bent voor tijdelijke opslag van uw spullen en retourservice? Voor een vast bedrag kunnen wij de spullen ophalen en later weer terugbrengen. Weer een zorg minder voor u, want u hoeft er niets voor te doen, want wij regelen het allemaal voor u. Geen stress over het sjouwen, lichamelijke ongemakken die zich voor kunnen doen en het inpakken, de verhuizers van Magic Movers doen het allemaal voor u. Wij maken graag kennis met u wanneer wij u van dienst mogen zijn, dan kunnen wij uitleggen wat wij nog meer voor u kunnen doen als het over een verhuizing gaat.
Kies voor opslag
Als u uw spullen op kunt slaan bij een verhuizing dan is dat erg praktisch en zo is het verhuizen ook een stuk eenvoudiger. Als bepaalde spullen al uit de ruimte zijn, heeft u meer overzicht om de andere spullen netjes in te pakken.
Magic Movers - Still Photos (12 of 46)
Magic Movers - Still Photos (4 of 46)

Kosten opslag

Bent u benieuwd wat de kosten zijn als u uw spullen op wilt slaan bij Magic Movers tijdens de verhuizing? Het enige wat u dan hoeft te doen is direct contact met ons op te nemen. We zorgen er dan voor dat u een duidelijk beeld krijgt van onze mogelijkheden. Er kan een offerte op maat worden opgesteld en dan weet u ook financieel waar dat u aan toe bent als u van onze diensten gebruik wilt maken. Ook wanneer dat u vragen heeft aan ons, kunt u contact opnemen en doen wij er alles aan om uw vragen snel te beantwoorden.