Zakelijke Verhuizingen

Elke verhuizing is een andere verhuizing
Misschien gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen, maar ziet u er tegenop? Vanaf nu niet meer als u weet wat verhuisbedrijf Magic Movers voor u kan betekenen! Een zakelijke verhuizing vraagt om een goede coördinatie. Het vraagt namelijk veel tijd en aandacht van u als directeur. Maar eigenlijk heeft u uw handen al vol met de werkzaamheden waar dat u zich dagelijks mee bezig moet houden. Het advies is daarom ook op de zakelijke verhuizing uit te besteden aan een professioneel verhuisbedrijf. Gelukkig kunnen wij u dan direct van dienst zijn. Het is voor u fijn dat u een aanspreekpunt heeft en weet dat u op ons kunt rekenen. Alles wordt duidelijk met u gecommuniceerd en de planning wordt gevolgd. Doordat wij al jarenlang ervaring hebben kunnen wij u snel en professioneel van dienst zijn met iedere zakelijke verhuizing in heel Nederland!
Waarom een zakelijke verhuizing uitbesteden?
Tijdens een zakelijke verhuizing moet er vaak nogal wat mee worden verhuisd. Dit kan wel eens erg zwaar zijn en veel tijd in beslag nemen. Daarom kan het inhuren van verhuizers van Magic Movers de beste optie zijn voor u. Wij beschikken over de juiste materialen en weten precies hoe alles zo snel en efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van een verhuislift en kunt u ook rekenen op onze inpakservice in Haarlem & Amsterdam, dit geldt ook bij een particuliere verhuizing!
Magic Movers - Still Photos (12 of 46)
Magic Movers - Still Photos (4 of 46)

Bent u benieuwd naar de kosten?

U kunt via onze website volledig gratis een offerte aanvragen. Deze offerte ontvangt u binnen één minuut in uw email inbox. Hierna zullen onze verhuisadviseurs zelf contact met u opnemen om de daadwerkelijke wensen van de verhuizing door te bespreken.

Ook leveren wij voor uw bedrijf handyman service. Dit is om al uw bedrijfs meubileur netjes te demonteren & vervolgens op de nieuwe locatie van uw bedrijf weer te monteren. Telefonisch kunt u afstemmen met een verhuisadviseur over welke werkzaamheden vereist zijn tijdens uw zakelijke verhuizing.

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuislift, opslag, inpakken en piano's

Redenen van een zakelijke verhuizing

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom dat u gebruik wilt maken van onze diensten voor een zakelijke verhuizing. Misschien is uw bedrijf de laatste jaren zo hard gegroeid, dat u een groter pand nodig heeft. Of misschien kunt u wel een pand huren op een betere locatie in Haarlem. Een goede reden om dan ons verhuisbedrijf in de arm te nemen en dan kunt u op onze hulp rekenen bij het verhuizen Haarlem/Amsterdam. Wanneer dat uw bedrijf moet verhuizen, dan wil dat vaak zeggen dat een bedrijf in de tussentijd stil komt te liggen. Het gevolg is dat uw bedrijf dan geen inkomsten heeft in die periode. Dit wilt u natuurlijk maar al te graag voorkomen en daarom kunt u een beroep doen op onze verhuizers. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat het werk snel en efficiënt uit wordt gevoerd en in de tussentijd kunt u zich focussen op andere zaken binnen uw bedrijf welke gewoon doorgaan en geregeld moeten worden.

Mogelijkheden zakelijke verhuizing uitbesteden

Er zijn verschillende mogelijkheden als u een zakelijke verhuizing uit wilt besteden. Misschien zijn er dingen die graag zelf wilt doen, maar u kunt ook alles aan ons uitbesteden. Iedere verhuisklus kunt u aan Magic Movers toevertrouwen. Iedere verhuizing wordt efficiënt geregeld. Wij bieden u opslagruimte en diverse verhuisdiensten aan. Ook bij een woningontruiming, particuliere verhuizing, of een buitenland verhuizing helpen wij u graag verder. Het belangrijkste is dat u contact opneemt met ons, uw wensen aangeeft zodat wij van daaruit kunnen kijken wanneer en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Alle afspraken worden netjes vastgelegd, net als de planning. Zo weet u precies waar dat u aan toe bent als u met ons in zee gaat.

Voordelen verhuisbedrijf Magic Movers

Verhuizen is iets wat veel mensen zien als obstakel, maar wij kunnen verhuizen voor u leuker maken dan ooit! Bij ons werken namelijk alleen maar vrolijke, opgeleide en vakbekwame verhuizers. Wij staan zeven dagen in de week voor u klaar tegen scherpe prijzen en een goede kwaliteit. Grote en kleine verhuizingen worden door ons altijd snel geregeld. Wat hebben wij u te bieden?
Een vakkundig team, wij richten ons op de totale verzorging op het gebied van uw verhuizing.
Verhuizen kan zonder stress als u voor ons kiest.
Extra sterke verhuisdozen kunt u bij ons vinden. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.
Totale zorg voor uw verhuizing, zo ook het bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand.
Demonteren en monteren van meubels is iets wat onze verhuizers ook voor u doen.
Alle spullen worden door onze chauffeurs onbeschadigd naar de plaats van bestemming gebracht.
Zeven dagen in de week staan wij voor u klaar.
Vooraf kunt u een offerte aanvragen zodat u weet waar dat u aan toe bent. Geen verrassingen bij ons, maar duidelijkheid en geen zorgen voor u!

Offerte aanvragen

Het is belangrijk dat u van tevoren weet waar dat u aan toe bent. Daarom vraagt u graag de kosten van een verhuisbedrijf eerst op. Dit kan bij ons ook, geheel vrijblijvend. De kosten van de verhuizing werken wij dan voor u uit en dan kunt u zien wat het totaalbedrag is wanneer dat u de zakelijke verhuizing aan ons uit gaat besteden.

Contact opnemen met verhuisbedrijf Magic Movers

Het kan zijn dat u nog vragen heeft aan ons, of u wilt graag een afspraak maken om uw zakelijke verhuizing Haarlem (en de rest van Nederland) in te plannen, of gaat het over een spoedverhuizing of een particuliere verhuizing? Ook dan kunt u direct contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder. Bij ons kunt u ook een verhuislift huren of u kunt een beroep op ons doen wanneer er sprake is van woningontruiming. Als u dan ook nog op zoek bent naar tijdelijke opslagruimte, dan helpen wij u ook graag verder. We horen het van Magic Movers graag wanneer dat wij u van dienst kunnen zijn, want wij staan voor u klaar.
Verhuisbedrijf nodig? Magic Movers
Bennebroekerdijk 210A, 2142LD, Cruquius