Vergunning Haarlem

Zullen wij de vergunning voor uw verhuizing in Haarlem aanvragen?
Gaat u verhuizen van of naar Haarlem? Dan is er wellicht een vergunning nodig indien u rondom het centrum van Haarlem gaat verhuizen. In veel gevallen is het voldoende om een melding te maken voor het plaatsen van een object (zoals een verhuislift) maar in sommige gevallen helaas niet.
Dit dient bij de gemeente Haarlem minimaal 8 weken voor de verhuizing kenbaar gemaakt te worden.
Wanneer moet ik een vergunning aanvragen en/of een melding maken?
Als wij met een verhuislift uw verhuizing uitvoeren.
Als een weg (gedeeltelijk) wordt afgesloten omdat wij ons voertuig hierop moeten parkeren.
Wanneer uw verhuizing plaats vindt in het voetgangersgebied van Haarlem, deze straten zijn alleen toegankelijk tussen 06:00 - 11:00 's ochtends zonder vergunning.
Kosten van de ontheffing
In de gemeente Haarlem worden standaard €186,00 aan kosten in rekening gebracht, ook wanneer u vergunning wordt geweigerd. Er zijn ook extra bijkomende kosten, dit heet precariobelasting. Dit is €2,00 per m2 per week of een gedeelte van de week.
Waarom u ontheffing voor Haarlem door Magic Movers laten regelen?
Simpel en duidelijk; wij hebben ervaring met het aanvragen van een ontheffing voor de gemeente Haarlem, indien u de aanvraag foutief doet bent u verplicht om de kosten te voldoen en vervolgens een nieuwe aanvraag weer in te dienen. Wij van Magic Movers regelen het volledige ontheffing / melding object proces voor u voor maar €50,00 excl. BTW.
Magic Movers - Still Photos (20 of 46)
Magic Movers - Still Photos (4 of 46)