Senioren Verhuizingen

Elke verhuizing is een andere verhuizing
Heeft u te maken met een seniorenverhuizing? Het kan zijn dat het een opgave is waar dat u moeite mee heeft. Er moet namelijk in korte tijd veel geregeld worden, maar het kan ook een pijnlijk moment zijn. Gelukkig staat u er dankzij verhuisbedrijf Magic Movers niet alleen voor. Onze verhuizers hebben namelijk extra aandacht voor de situatie en zorgen dat alles zonder stress verloopt. Alles wordt efficiënt geregeld en u kunt zelf ontspannen in deze toch al lastige situatie. Wij bieden u extra zekerheid en zorgen ervoor dat de seniorenverhuizing soepel verloopt.
Garantie voor goede seniorenverhuizing
U wilt toch ook garantie op een seniorenverhuizing zonder stress? Alles kan op maat worden geregeld, we zijn flexibel en leveren alleen maar kwaliteit! Daarnaast kunt u ook echt van onze verhuizers op aan, zij denken graag met u mee en helpen u bij alle zaken die geregeld moeten worden. Senioren vinden verhuizen vaak een stressvolle periode en daarom helpen wij van Magic Movers u graag! Omdat we graag met u meedenken, komen we vooraf graag eerst kennismaken. Zo weet u met wie u in zee gaat en weten wij wat er allemaal gedaan moet worden. Er kan dan een planning worden gemaakt, de wensen kunnen besproken worden en dan kunnen wij een offerte op maat samenstellen.
Magic Movers - Still Photos (22 of 46)
Magic Movers - Still Photos (4 of 46)

Voordelen Magic Movers bij seniorenverhuizing

Bij een verhuizing moet er veel gedaan worden, en daarom helpen wij van Magic Movers u graag bij een seniorenverhuizing. U kunt de klus aan ons toevertrouwen, wij weten wat we doen en kunnen u efficiënt verhuizen. Maar waar kunt u nog meer op rekenen bij ons?
Vakkundig team, onze verhuizers richten zich op de totale verzorging van uw verhuizing.
U heeft geen stress meer als u gaat verhuizen, want wij snappen uw zorgen en denken met u mee.
Bij ons kunt u ook kiezen voor extra sterke verhuisdozen, zodat alles netjes kan worden ingepakt.
Maar wij bieden ook inpakservice en dan kunnen wij u helpen met inpakken (wij voorzien alle dozen dan van een sticker zodat u weet wat er in de betreffende doos zit).
Er wordt gebruik gemaakt van hulpmiddelen zoals een verhuislift zodat spullen eenvoudiger verplaatst kunnen worden.
Opslagruimte waar u gebruik van kunt maken wanneer dat u bepaalde spullen niet mee kunt verhuizen maar nog niet weg wilt doen. Vaak is het zo dat er bij een seniorenverhuizing spullen zijn die niet mee mogen of kunnen verhuizen. Meubels kunnen overbodig zijn in een andere woning en dan is het fijn dat u de spullen tijdelijk kunt opslaan. Dit kunt u bijvoorbeeld doen tot u weet wat u er mee wilt doen.
Onze verhuizers kunnen een ruimte ook bezemschoon opleveren.
Demonteren en monteren van meubels is ook mogelijk en doen wij ook indien gewenst!
De verhuizers van Magic Movers rijden uiteraard met beleid zodat uw spullen onbeschadigd aankomen tijdens de seniorenverhuizing.

Planning seniorenverhuizing

Het is voor iedereen belangrijk en nuttig om bij een verhuizing een goede planning te maken, maar dit geldt zeker voor een seniorenverhuizing. Wij kunnen u hierin bijstaan en dan kunnen de taken indien gewenst verdeeld worden, de verhuizers van Magic Movers helpen u waar ze kunnen.

Inpakservice

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle particuliere en zakelijke verhuizing, maar we hebben ook veel ervaring met het verhuizen van ouderen. Wij snappen dat u zelf betrokken wilt zijn bij het inpakken van de spullen. U weet namelijk welke spullen mee moeten en welke u niet meer nodig heeft. Maar wij kunnen u wel helpen met onze inpakservice. Dit kunt u dan zelf aangeven en dan kunnen wij voor u bijvoorbeeld de meubels uit elkaar halen, wij kunnen de spullen netjes en stootvast inpakken en wij kunnen zware apparaten verplaatsen.

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuislift, opslag, inpakken en piano's

Demonteren en monteren meubels

Een seniorenverhuizing wilt u graag zo efficiënt mogelijk laten verlopen en daarom moeten er vaak spullen gedemonteerd worden. Dit is vaak iets wat veel tijd in beslag neemt en daarom kunt u dit met een gerust hart uitbesteden aan de verhuizers van Magic Movers. Wij helpen u graag bij de seniorenverhuizing en denken met u mee. Op deze manier kunt u weer andere zaken regelen en kunt u het zware werk maar beter uitbesteden. Ook in de nieuwe woning kunnen wij de meubels weer monteren en kunt u op onze verhuizers rekenen.

Kosten seniorenverhuizing

Wanneer dat u de keuze maakt voor hulp bij een seniorenverhuizing van Magic Movers, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn zeven dagen in de week bereikbaar en staan dan klaar om u verder te helpen. U kunt vrijblijvend contact opnemen en dan plannen we een gesprek in om kennis te maken met u. Alle wensen worden dan besproken, alles wordt netjes op een rijtje gezet en dan kunnen wij vrijblijvend een offerte opstellen voor u. Als u akkoord gaat dan kunnen we alle werkzaamheden inplannen, maar het is voor u eerst fijn om te weten wat de kosten zijn van de seniorenverhuizing. U kunt op ons rekenen, we werken efficiënt, netjes, denken met u mee en zijn betrouwbaar.
Verhuisbedrijf nodig? Magic Movers
Bennebroekerdijk 210A, 2142LD, Cruquius