Winkel bezorging
Speciaal voor bedrijven: On Demand delivery!

Indien u voor uw winkel en/of bedrijf opzoek bent naar warehousing in de regio Amsterdam dan is Magic Movers de partner die alles hierin voor u kan betekenen. Door de goederen en pallets in ontvangst te nemen zorgen wij voor de distributie naar uw winkel toe. Zo rekenen wij vaste tarieven voor opslag en voor leveringen van uw bedrijfsvoorraad. 
 

Kosten van leveringen
Op basis van de locatie van uw winkel/bedrijf wordt er een vaste prijs afspraak gemaakt per levering. Zo weet u duidelijk wat de kosten zijn, dat vinden wij enorm belangrijk. Bent u nou benieuwd naar hoeveel het kost? Neem vrijblijvend contact op met onze marketing & sales afdeling die u kan assisteren van A tot Z.
 

Opslagruimtes / warehousing
Elke maand heeft u een x aantal pallets als levering voor uw winkel. Deze pallets kunt u allemaal laten leveren bij onze loods in Haarlem of Amsterdam. Doordat u deze hier levert zorgen wij uiteraard ook voor de beveiliging van uw goederen. Deze worden bij binnenkomst gefotografeerd, gelabeld en weggezet in het magazijn. Zo weten wij precies welke goederen u graag geleverd wilt hebben!
 

Enkele bedrijven die u al voorgingen

 

Wij zijn ready, u ook? Neem contact met ons op om de mogelijkheden betreft warehousing en leveringen te bespreken.

Bel ons