Kosten verhuizing
Het is belangrijk dat u weet waar u aan toe bent...

Verhuizen naar Haarlem of verhuizen naar Amsterdam of ergens binnen deze regio? Een goede keuze, het is hier namelijk heerlijk wonen! Maar wie gaat de verhuizing voor u regelen? Er moet in korte tijd veel werk verzet worden en vaak komt u tijd tekort! Gelukkig kunt u kiezen voor verhuisbedrijf Magic Movers. Daarnaast is het fijn om te weten waar dat u aan toe bent als u gaat verhuizen. Daarom kunt u maar beter de kosten verhuizing in beeld brengen. Wist u ook dat u dit kunt laten doen wanneer dat u de verhuizing uit gaat besteden?

 

Kosten verhuizing uitbesteden

Direct weten waar u aan toe bent

Wanneer dat u gaat verhuizen, kan het zijn dat u geen tijd heeft, of weinig ervaring heeft of dat u gewoon een paar helpende handen zoekt die u kunnen helpen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is contact op te nemen met ons verhuisbedrijf Magic Movers. U weet dan vanaf het eerste moment waar dat u aan toe bent en ook wat de kosten zijn.

Offerte aanvragen
40 uur

Verhuizer inclusief wagen

 • Opgeleide verhuizers
 • Altijd 50 verhuisdekens
 • Een oog voor precisie en voorzichtigheid
 • Live-cam tijdens transport
 • Duidelijke afspraken

Verschillende soorten verhuizingen
Als u gaat verhuizen naar Haarlem of u gaat verhuizen naar Amsterdam, dan is het fijn dat u hulp krijgt. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres en wij maken verhuizen een stuk eenvoudiger en minder zwaar voor u. Onze verhuizers maken bijvoorbeeld gebruik van een verhuislift en zij kunnen u snel van dienst zijn bij een particuliere en een zakelijke verhuizing. Doordat zij zo efficiënt werken, is goedkoop verhuizen bij ons altijd aan de orde.

Gaat u naar het buitenland verhuizen? Er komt dan ineens veel op uw pad en er moet veel geregeld worden. Is het dan fijn dat u even uw handen vrij kunt hebben, zodat wij alles op het gebied van de verhuizing regelen voor u? U kunt zich dan focussen op andere zaken die geregeld moeten worden. In de tussentijd kunnen wij alles inpakken, zorgen voor sterke verhuisdozen en wij voorzien alle dozen van een etiket met daarop de inhoud van de doos. Dit is een stuk prettiger werken als u later alles weer uit moet pakken.

Het kan zijn dat u binnenkort uw vader, moeder of beide ouders gaat verhuizen. Er wordt dan vaak van een seniorenverhuizing gesproken. Dit is niet zomaar een verhuizing, vaak gaan mensen dan kleiner wonen en dat wil zeggen dat veel spullen niet mee kunnen verhuizen. Alles moet uitgezocht worden en dat kost veel tijd. Gelukkig kunt u dan rekenen op ons verhuisbedrijf Magic Movers. Wij kunnen u ook helpen om alles uit te zoeken, kunnen meubels monteren en demonteren en nemen u graag zoveel als mogelijk werk uit handen.


Spoedverhuizing? Kies voor ons!
Er kan sprake zijn van een spoedverhuizing, misschien is de woning die u in gedachten heeft ineens eerder vrij en is uw eigen woning verkocht. Het kan dan ineens erg snel gaan en dan moet er in korte tijd wel erg veel geregeld worden. Kunt u het nog overzien? Weet u wat u allemaal moet regelen en wie alles kan inpakken? Gelukkig kunt u een beroep doen op onze verhuizers, zij staan graag voor u klaar en denken ook graag met u mee zodat de verhuizing zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden.

 

Opslagruimte nodig?
Bij iedere verhuizing kan het mogelijk zijn dat u tijdelijk opslagruimte nodig heeft. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Bent u benieuwd naar de kosten? Dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en dan komen we graag bij u langs om een kijkje te nemen. Er kan dan een inschatting worden gemaakt van hoeveel ruimte u nodig heeft om de spullen (tijdelijk) op te slaan en dan weet u waar dat u bij ons aan toe bent. Wij doen er graag alles aan om het u zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken. 

 

Voordelen verhuisbedrijf Magic Movers
Op het moment dat u gaat verhuizen, of dat het nu een particuliere of zakelijke verhuizing betreft, gaan er belangrijke spullen van u mee. Daarom kiest u een verhuisbedrijf waar dat u de klus aan toe kunt vertrouwen en dat zijn wij van verhuisbedrijf Magic Movers. Bij ons bent u aan het juiste adres voor efficiënt verhuizen, voor alle verhuisdiensten, opslagdiensten, woningontruimingen, en nog zoveel meer. Het is een verstandige keuze wanneer dat u de verhuisdiensten en alles wat er bij komt kijken uit gaat besteden aan verhuisbedrijf Magic Movers. Wij maken verhuizen namelijk leuker voor u! Ons team bestaat uit goed opgeleide, vrolijke en vakbekwame verhuizers. Iedere dag, zeven dagen in de week, staan zij voor u klaar. Voor alle grote en kleine verhuizingen in Haarlem, Amsterdam en de regio kiest u voor verhuisbedrijf Magic Movers. Wat hebben wij u te bieden:

 • Een vakkundig team wat zich focust op de totale verzorging rondom uw verhuizing.
 • Geen stress meer als u gaat verhuizen, want wij ontzorgen u volledig en denken met u mee.
 • Aan verhuisdozen geen gebrek, bij ons kunt u kiezen voor extra sterke verhuisdozen.
 • Wist u dat wij uw pand bezemschoon op kunnen leveren?
 • Demonteren en monteren van meubels is ook iets wat onze verhuizers graag voor u doen.
 • Al uw spullen worden netjes naar de plaats van bestemming gereden, zodat alles onbeschadigd aankomt, u kunt op ons rekenen.
 • Kwaliteit, snelle service, efficiënt werken en zekerheid.
 • Voordat u van onze diensten gebruik maakt, weet u waar dat u aan toe bent. Er wordt vooraf altijd een vrijblijvende offerte opgesteld en wanneer dat u daarmee akkoord bent wordt het werk ingepland.

 

Offerte kosten verhuizing aanvragen
Mocht u gebruik willen maken van onze verhuisdiensten en/of opslagdiensten, dan bent u hier aan het juiste adres om een offerte aan te vragen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en zo krijgt u een goed beeld van wat het u gaat kosten als u de werkzaamheden uit gaat besteden. Daar staat ook tegenover dat u uw handen op dat moment vrij heeft om u te focussen op andere zaken die geregeld moeten worden. Al veel mensen zijn u voor gegaan en zij zijn erg tevreden en maken graag weer gebruik van onze diensten. Magic Movers kunt u inschakelen voor alle grote en kleine verhuizingen in Haarlem en Amsterdam en de regio. Geef uw wensen aan, plan een afspraak en dan maken wij voor u vrijblijvend een scherpe offerte op maat.

Zullen wij uw verhuizing volledig verzorgen zonder stress?

Offerte aanvragen

Vragen over de verhuizing?
Heeft u nog vragen aan de verhuizers van Magic Movers of wilt u graag een afspraak maken zodat alles rondom uw verhuizing besproken kan worden? We horen het dan graag van u zodat wij u zo snel als mogelijk van dienst kunnen zijn.